G-XLS8D1WBZ3
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jarno Mäkelä

Olen opettanut joogaa työkseni vuodesta 2005. Kävin iyengarjoogan nelivuotisen opettajakoulutuksen Helsingissä 2008-2012. Kouluttautuminen on toki jatkunut sen jälkeenkin: olen jatkokouluttautunut iyengarjoogan Level II -tasolle ja käynyt mm. parilla kuukauden opintomatkalla iyengarjoogainstituutissa (RIMYI) Intian Punessa.

 

Joogaharrastukseni alkoi opiskellessani Lontoossa 1998 ja joogatyylinä ’sattui olemaan’ iyengarjooga. Suomeen tultuani tein astangajoogaa useamman vuoden ajan ja taisin silloinkin soveltaa enemmänkin iyengarjoogan periaatteita kehon linjaamiseen. Joogamatkalla Intian Rishikeshissä 2004 päätin keskittyä kokonaan iyengarjoogaan, vaikka muillakin tyyleillä on toki omat vahvuutensa. Tein samana vuonna intensiivisen opettajakoulutuksen (ei virallinen iyengarjoogan opettajakoulutus) ja aloin opettaa seuraavana vuonna.

 

Valmistuin osteopaatiksi Metropolia AMK:n nelivuotisesta kokopäiväisestä koulutusohjelmasta 2018. Opinnäytetyöni käsitteli osteopatian ja joogan yhtäläisyyksiä ja erilaisuuksia. Jo koulun aikana aloin käydä osteopatian lisäkoulutuskursseja, ja kouluttautuminen on jatkunut ahkerasti koulun jälkeenkin. Aiempi koulutukseni on kaupan alalta Lontoon City Universitystä, BSc in Business Studies.

 

Joogan lisäksi harrastan mm. tanssia ja melontaa sekä käyn juoksemassa ja kuntosalilla. Pidän monipuolisuutta liikunnassa tärkeänä osana niin joogan harjoittamista kuin tervettä arkielämääkin.

Osteopaattiset hoidot Lahdessa ja Vääksyssä

Jarno alkaa ottaa asiakkaita vastaan Lahden keskustassa tiistaisin ja torstaisin! Vastaanotto vanhan Vääksyn sydämessä jatkuu maanantaisin ja keskiviikkoisin. Katso lisää

Suoraan ajanvaraukseen tästä

 

Joogatunnit ja -kurssit

Jarno pitää iyengarjoogatunteja Vääksyn tunnelmallisessa Joogasalongissa maanantaisin klo 18-19.30. 

Katso tunnista lisää

 

Opetus Kerala Joogafestivaaleilla Suomen Keravalla, 8.6. klo 16-17. 

Katso kursseista lisää