Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Adho mukha vrikshasanaAdho mukha vrikshasanaJarno Mäkelän seuraava joogakurssi pidetään lauantaina 4.5. klo 11.00 - 14.00. Kyseessä on kevätkauden viimeinen kurssi. Aiheena tällä kertaa kevään kepeä jooga. Paikkana Studio Yama Bulevardilla.

Kevään tulolla ja valon lisääntymisellä on monille mielentilaa ja kehon vireystilaa kohottava vaikutus. Toisilla taas vaikutus on lähes päinvastainen. Tällä kurssilla valjastamme auringon lisäenergian käyttöön, antaen sen kantaa ja samalla myös muuntua. Tekemämme jooga-asanat ovat itsessään vireystilaa nostattavia, systeemimme valmistelemiseksi kesälaitumien koitoksiin. :-) Harjoituksen tahti on hieman nopeamman puolella ja siinä hyödynnetään laajaa kirjoa asanoita seisoma-asanoista taaksetaivutuksiin ja ylös-alaisiin asanoihin. Jooga ei kuitenkaan ole kohellusta, eli tietoisuus ja keskittyneisyys pidetään aina tekemisessä mukana. Kaikki asanat ovat - iyengarjoogalle tyypillisesti - sovellettavissa yksilöllisille kehoille. Kurssi sopii siis kaikentasoisille joogaajille.

Jarno on harjoittanut joogaa vuodesta 1998 ja opettanut sitä vuodesta 2005 asti. Hän on suorittanut iyengarjoogan Junior Intermediate II-tason tutkinnon. Hän on myös osteopaatti AMK ja ottaa huhtikuun loppuun asti asiakkaita vastaan Unitas Terveyspalveluissa (http://www.utp.fi/). Toukokuun alussa hän siirtyy Fysioksen tiimiin (http://www.fysios.fi/).

Ilmoittautumiset/tiedustelut: jarno(at)pikkufakiiri.com tai numeroon 050 573 2715.
Hinta: 50€ euroa / 40€ (opiskelijat, alaikäiset, eläkeläiset, työttömät, äitiys/isyyslomalaiset).
Varmistaaksesi itsellesi paikan kurssilla, ilmoittautumisen lisäksi maksa ennakkomaksu 20€ Pikku Fakiirin tilille (lähetän tilinumeron ilmoittautumisesi yhteydessä).* Voit myös maksaa tilille koko kurssimaksun saman tien, tai sitten loput paikan päällä käteisellä, kortilla tai Eazybreak-liikuntasetelillä.

Studio Yama sijaitsee Aleksanterin teatterilla, Bulevardi 27 (http://www.studioyama.fi/).

* mikäli peruutat osallistumisesi alle vuorokautta ennen kurssin alkua tai et saavu paikalle, menetät maksamasi ennakkomaksun!

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin,
Jarno Mäkelä
http://www.pikkufakiiri.com/

 

 

Joogakurssit 

Kevään kurssien päivämäärät:

4.5.

 

Hoidot

Varaa aikasi Jarnon osteopaattiseen hoitoon Unitas Terveyspalveluissa Helsingin Kaisaniemenkadulla.

Varaa tästä