Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Paryankasana tuettuParyankasana tuettu

Jarno Mäkelän seuraava joogakurssi pidetään Studio Yamassa sunnuntaina 19.4. klo 11.00 - 14.00. Aiheena on valehtelemattomat lonkat. Kurssin toteutuminen on vielä hieman epävarmaa koronavirusepidemian takia. Aleksanterin teatteri on ilmoittanut avaavansa harjoitussalit 13.4., joten sikäli toivo elää. Ilmoittelen asian etenemisestä!

"Hips don't lie", tiesi eräskin poppari, ja näinhän asia on. Toki iso osa muustakaan kehosta ei valehtele, mutta tällä kurssilla keskitytään kuuntelemaan lonkkien totuutta. Lonkat ovat avainasemassa, kun jalkojen liike siirtyy lantion ja alaselän kautta ylemmäs vartaloon. Näiden yhteyksien löytäminen on olennaista niin joogaharjoituksen kehittämiselle kuin normaalielämän asennonhallinnallekin. Tutustumme aluksi hieman lonkkanivelen rakenteeseen sekä siihen vaikuttavaan alaraajan ja lantion anatomiseen maastoon. Käytämme sitten tätä tietämystä hyväksemme joogaharjoituksessa. Harjoitus on monipuolinen yhdistelmä valmistelevia liikkeitä, seisoma-asanoita, eteen- ja taaksetaivutuksia, kiertoja ja rauhoittavia restoratiivisia asentoja. Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille ja pidempäänkin tehneet saavat eväitä harjoitukseensa!

Ilmoittautumiset: jarno@pikkufakiiri.com.
Hinta: 50€ euroa / 40€ (opiskelijat, alaikäiset, eläkeläiset, työttömät, äitiys/isyyslomalaiset).
Varmistaaksesi itsellesi paikan kurssilla, ilmoittautumisen lisäksi maksa ennakkomaksu 20€ Pikku Fakiirin tilille (lähetän tilinumeron ilmoittautumisesi yhteydessä).* Voit myös maksaa tilille koko kurssimaksun saman tien, tai sitten loput paikan päällä käteisellä tai maksukortilla.

Studio Yama sijaitsee Aleksanterin teatterilla, Bulevardi 27 (http://www.studioyama.fi/).

* mikäli peruutat osallistumisesi alle vuorokautta ennen kurssin alkua tai et saavu paikalle, menetät maksamasi ennakkomaksun!

Huom: Kevään seuraava ja viimeinen kurssi pidetään la 23.5. klo 11 -14.

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin,
Jarno 

 

 

Joogakurssit 

Iyengarjoogatunteja saatavilla verkossa! Katso lisää tästä.

Kevään 2020 kurssien päivämäärät:

Su 9.2. klo 11.00-14.00

La 7.3. klo 13.30-16.30

Su 19.4. klo 11.00-14.00

La 23.5. klo 11.00-14.00

 

 Osteopatia

Jarno ottaa vastaan Fysios Oy:ssä sekä Ranka klinikalla Helsingissä.

Fysios ajanvaraus (maanantait, tiistait ja torstait)

Ranka ajanvaraus (keskiviikot)