Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Supta tadasanaSupta tadasana
Jarno Mäkelän joogakurssi Studio Yamassa lauantaina 16.11., klo 11.00 - 14.00. Aiheena tällä kertaa yläraajat, hartiat ja rintakehä.

Jooga-asanoissa, kuten jokapäiväisessä elämässäkin, yläraajojen käyttö on tärkeässä osassa. Varsinkin käsillä ja sormilla on merkittävät edustusalueet aivojen motorisilla ja sensorisilla kuorilla. Joogan mukaan niillä on myös suora yhteys sydämen alueelle. Käsiemme kautta pystymme ilmaisemaan itseämme ja vaikuttamaan ympäristöömme valtavalla mahdollisuuksien kirjolla.

Kurssilla käymme läpi tyypillisimpiä hartioiden ja yläraajojen kireystiloja ja miten joogan avulla niitä voidaan vapauttaa. Harjoittelemme tarkoituksenmukaisten lihasten aktivointia asanoissa ja toisaalta tarpeettoman lihastyön vähentämistä. Tavoitteena on miellyttävämpi, tehokkaampi ja terapeuttisempi joogaharjoitus. Perehdymme hieman alueen anatomiaan, alussa luennonomaisesti ja koko kurssin aikana käytännönläheisesti. Samalla koko keho saa täysipainoisen harjoituksen. Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille, pidempäänkin tehneet saavat varmasti eväitä harjoitukseensa.

Jarno on harjoittanut joogaa vuodesta 1998 ja opettanut sitä vuodesta 2005 asti. Hänellä on iyengarjoogan Junior Intermediate II-tason tutkinto. Hän on myös osteopaatti AMK ja palvelee asiakkaita Fysios Oy:ssä Töölössä, Pasilassa ja Malmilla (http://www.fysios.fi/).

Ilmoittautumiset/tiedustelut: jarno(at)pikkufakiiri.com tai numeroon 050 573 2715.
Hinta: 50€ euroa / 40€ (opiskelijat, alaikäiset, eläkeläiset, työttömät, äitiys/isyyslomalaiset).
Varmistaaksesi itsellesi paikan kurssilla, ilmoittautumisen lisäksi maksa ennakkomaksu 20€ Pikku Fakiirin tilille (lähetän tilinumeron ilmoittautumisesi yhteydessä).* Voit myös maksaa tilille koko kurssimaksun saman tien, tai sitten loput paikan päällä käteisellä, kortilla tai Eazybreak-liikuntasetelillä.

Studio Yama sijaitsee Aleksanterin teatterilla, Bulevardi 27 (http://www.studioyama.fi/).

* mikäli peruutat osallistumisesi alle vuorokautta ennen kurssin alkua tai et saavu paikalle, menetät maksamasi ennakkomaksun!

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin,
Jarno 

Kuva yhteistyössä Sarwayogan kanssa.

 

 

Joogakurssit 

Syksyn kurssien päivämäärät:

12.10.

16.11.

 

Hoidot

Varaa aikasi Jarnon osteopaattiseen hoitoon Fysios Oy:ssä Helsingissä:

Töölö ma 8.00 - 16.00 ja ke 8.00 - 14.00

Pasila ti 14.00 - 20.00

Malmi to 12.00 - 20.00

Varaa tästä