G-XLS8D1WBZ3
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Iyengarjoogaa Vääksyn Joogasalongissa maanantaisin klo 18-19.30

Trikonasana temppeliTrikonasana temppeliTunneilla painotetaan asanoiden tehokkaita ja turvallisia linjauksia. Vaikka tunnelma pidetään rentona,myös tarvittavaan aktiivisuuteen kannustetaan. Dynaamisuuden ja rentouden tasapaino onkin perusperiaate jooga-asanoissa (sthira-sukham asanam).

 

BKS Iyengarin lahjaa joogamaailmalle, apuvälineitä (joogatiiliä, -vöitä, -huopia, bolstereita) käytetään jossain määrin. Ne eivät pelkästään mahdollista itselle haasteellisten asanoiden tekemistä, mutta myös tukevat ’asanatekniikan’ kehittymistä ja tarjoavat älykkäästi sovellettuna jopa lisähaastetta.

 

Tunti sopii kaiken tasoisille joogaajille. Jokainen tunti on yksilöllinen, ja rakenteena toimii iyengarjoogan neljän viikon ohjelma: seisoma-asanat, eteentaivutukset ja kierrot, taaksetaivutukset sekä restoratiiviset (hyvin rentouttavat ja tuetut asanat, usein mukana lempeät hengitysharjoitukset).

 

Katso lisää (paikan tunnilla saa varattua Joogasalongin omasta kalenterista): https://www.joogasalonki.fi/

Osteopaattiset hoidot Lahdessa ja Vääksyssä

Jarno alkaa ottaa asiakkaita vastaan Lahden keskustassa tiistaisin ja torstaisin! Vastaanotto vanhan Vääksyn sydämessä jatkuu maanantaisin ja keskiviikkoisin. Katso lisää

Suoraan ajanvaraukseen tästä

 

Joogatunnit ja -kurssit

Jarno pitää iyengarjoogatunteja Vääksyn tunnelmallisessa Joogasalongissa maanantaisin klo 18-19.30. 

Katso tunnista lisää

 

Opetus Kerala Joogafestivaaleilla Suomen Keravalla, 8.6. klo 16-17. 

Katso kursseista lisää