Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sarvangasana tuettunaSarvangasana tuettuna

Jarnon seuraava ja kauden viimeinen joogakurssi pidetään sunnuntaina 2.12. klo 11.30 - 14.30. Aiheena on selän toiminta. Paikkana Studio Yama Bulevardilla.

Selän terveys on olennainen ihmisen terveyden ja elämänlaadun kannalta. Tällä kurssilla perehdymme selkärangan käyttöön ja linjaamiseen terveellisellä tavalla. Harjoittelemme linjausten kannalta tarvittavien lihasten aktivointia sekä toisten lihasten rentouttamista. Luomme tilan ja vapauden tuntua selkään sekä koko kehoon. Toki koko keho on mukana joogaharjoitusten tekemisessä.

Perehdymme kurssilla hieman selän anatomiaan: mistä kohdista selkäranka taipuu ja kiertyy luonnollisesti, mitkä lihakset ovat kulloinkin käytössä, mitkä rakenteet rajoittavat liikettä jne. Erilaisissa kiputiloissa hermosto ja mieli ovat olennaisessa osassa - kosketamme myös tätä tärkeää osa-aluetta. Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille. Pidempäänkin tehneet saavat varmasti eväitä harjoitukseensa!

Jarno Mäkelä on opettanut joogaa vuodesta 2005 asti ja on suorittanut iyengarjoogan Junior Intermediate II-tason tutkinnon. Hän on myös osteopaatti AMK ja ottaa vastaan asiakkaita Unitas Terveyspalveluissa Helsingin Kaisaniemessä. Katso lisätietoa osoitteesta: http://www.utp.fi/.

Ilmoittautumiset/tiedustelut: jarno(at)pikkufakiiri.com tai numeroon 050 573 2715.
Hinta: 50€ euroa / 40€ (opiskelijat, alaikäiset, eläkeläiset, työttömät, äitiys/isyyslomalaiset).
Varmistaaksesi itsellesi paikan kurssilla, ilmoittautumisen lisäksi maksa ennakkomaksu 20€ Pikku Fakiirin tilille (lähetän tilinumeron ilmoittautumisesi yhteydessä).* Voit myös maksaa tilille koko kurssimaksun saman tien, tai sitten loput paikan päällä käteisellä, kortilla tai Eazybreak-liikuntasetelillä.

Studio Yama sijaitsee Aleksanterin teatterilla, osoitteessa Bulevardi 27. Sisäänkäynti on pikkuovesta Bulevardin puolelta, pääoven vasemmalta puolelta (ylin krs.) Katso Yamasta lisää tietoa osoitteesta: http://www.studioyama.fi/.

* mikäli peruutat osallistumisesi alle vuorokautta ennen kurssin alkua tai et saavu paikalle, menetät maksamasi ennakkomaksun!

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin,
Jarno

 

 

Joogakurssit 

Ensi kevään kurssien päivämäärät:

26.1.

9.3.

13.4.

4.5.

 

Hoidot

Varaa aikasi Jarnon osteopaattiseen hoitoon Unitas Terveyspalveluissa Helsingin Kaisaniemenkadulla.

Varaa tästä