Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rentoutus- ja hengittelysessio

 

HavaijiHavaiji

 

Hengityssessio kevätpäiväntasaus 2020.mp3

Klikkaa yllä olevaa linkkiä kuunnellaksesi 20.3.2020 äänitetyn rentoutus- ja hengittelysession. Sen kesto on noin 32 minuuttia. Ota valmiiksi mahdollisimman hyvä asento, jossa pystyt olemaan helposti paikoillasi. Makuuasento on ollut suosikkiasento hengityssessioissa, mutta myös istuma-asento mukavassa tuolissa toimii mainiosti. Tällöin on pienempi todennäköisyys nukahtaa, ellet sitä nimenomaisesti halua. :-)

 

Jos haluat, laita taustalle suosikki-rauhoittumismusiikkiasi, mieluusti ei-rytmistä. Minulla on ollut tapana soittaa jotain hyvin rauhallista healing-tyyppistä musiikkia näissä yhteyksissä, mutta tähän hätään sopivaa ei löytynyt, enkä ehtinyt selvitellä rojaltimaksukysymystä (tällä hetkellä koronavirus vetää monien mieliä matalaksi, ja halusin tarjota tämän rentoutumismahdollisuuden kaikille mahdollisimman pian).

 

Olen vetänyt rentoutus- ja hengittelysessioita toistakymmentä vuotta erilaisissa yhteyksissä, mm. eri festivaaleilla (Skiing on Skin -kontakti-improvisaatiofestivaali, Natural high healing -festivaali), erinäisillä leireillä ja tapahtumissa sekä myös viikkotunteina Helsingissä. Yleensä tuloksena on ollut hyvin rentoa porukkaa, useita nukahtaneita ja joitain syvän henkisen kokemuksen kokeneita. 

 

 

Joogakurssit 

Iyengarjoogatunteja saatavilla verkossa! Katso lisää tästä.

Kevään 2020 kurssien päivämäärät:

Su 9.2. klo 11.00-14.00

La 7.3. klo 13.30-16.30

Su 19.4. klo 11.00-14.00 - peruttu

La 23.5. klo 11.00-14.00 - peruttu

 

 Osteopatia

Jarno ottaa vastaan Fysios Oy:ssä ja Ranka klinikalla Helsingissä.

Fysios ajanvaraus (maanantait, tiistait ja torstait)

Ranka ajanvaraus (keskiviikot)