Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Supta tadasanaSupta tadasana

Iyengarjoogaa verkossa!

Toivottavasti olette pysyneet terveinä ja mieleltänne reippaina näinä poikkeuksellisina aikoina! Halusin tarjota oman korteni kekoon hyvinvoinnin ylläpitämisessä opettamalla joogaa. Koska se ei tällä hetkellä onnistu fyysisesti, tehdään se sitten verkon kautta! Saatavilla on tällä hetkellä kaksi n. tunnin mittaista videota:

- Eteentaivutukset, kuvattu 17.3.

- Taaksetaivutukset, kuvattu 23.3.

Tunnit on kuvattu eräässä joogakoulussa ammattilaistason kalustolla (valaistus, kamera, mikrofoni ym.). Jotkin asennot, kuten päälläseisonta, hartiaseisonta ja loppurentoutus, pidentävät harjoitusta noin 75 minuutin mittaiseksi. Tällöin osallistujaa pyydetään pistämään video tauolle ja tekemään em. asanoita haluamansa ajan.

Videot ovat nähtävissä Youtubessa minulta saatavan linkin takana. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä minulle sähköpostia jarno@pikkufakiiri.com.

Hinta videotunnista on 7 €. Videot ovat saatavilla toistaiseksi, eli voit tehdä niitä niin monta kertaa kuin haluat. Uusi joogatunti tulee saataville viikoittain, iyengarjoogan neljäviikkoisen systeemin mukaisesti (seisoma-asanat, eteentaivutukset ja kierrot, taaksetaivutukset sekä restoratiiviset asanat).

Jokainen viikkotunti voidaan maksaa erikseen, tai sitten 4 tunnin 'kuukausikortti' maksaa 25 €. Tämän voi halutessaan hankkia myöhemmin, jolloin esim. ensimmäinen ostettu video sisältyy 'korttiin' ja hinnaksi tulee 18 €.

Maksu tapahtuu joko tililleni tai Mobilepay-applikaation välityksellä numerooni 050 573 2715 (lähetän tilinumeron ilmoittautuessasi).

Pyytäisin ystävällisesti, ettet linkin saatuasi jaa videota muiden kanssa. Palvelusta maksamalla autat pitämään yhden kiitollisen pienyrittäjän päätä pinnan päällä... 

 

 

Joogakurssit 

Iyengarjoogatunteja saatavilla verkossa! Katso lisää tästä.

Kevään 2020 kurssien päivämäärät:

Su 9.2. klo 11.00-14.00

La 7.3. klo 13.30-16.30

Su 19.4. klo 11.00-14.00

La 23.5. klo 11.00-14.00

 

 Osteopatia

Jarno ottaa vastaan Fysios Oy:ssä sekä Ranka klinikalla Helsingissä.

Fysios ajanvaraus (maanantait, tiistait ja torstait)

Ranka ajanvaraus (keskiviikot)