Jarno Mäkelä
T:mi Pikku Fakiiri
Jarno Mäkelän joogakurssi Studio Yamassa sunnuntaina 4.12., klo 12.00 - 15.00. Aiheena hoitava jooga. 
Tule vuoden viimeiselle kurssille laskeutumaan joulun odotukseen!

Joogaa on tarkoitus harjoittaa tavalla, joka edistää oman tasapainon ja hyvinvoinnin tunnetta. Usein tämä kuitenkin hautautuu liiallisen pinnistelyn ja suorittamisen alle, jolloin monet joogan hyödyistä saattavat jäädä saamatta. Tällä kurssilla vähennämme suorittamista ja viemme huomiota enemmän sisäänpäin. Keskitymme tuntemaan, millä tavoin jooga-asanat ja hengitys vaikuttavat kehomme erilaisiin järjestelmiin (esim. sisäelimet, verenkierto, hermosto), mielentilaamme ja vointiimme. Kurssilla tehdään monipuolisesti erityyppisiä jooga-asanoita ja hengitysharjoituksia. Tunnelma ja rytmi ovat rauhallisen puolella. Apuvälineet auttavat monissa tilanteissa lisäämään tietoisuutta omasta kehosta - toisilla alueilla saatetaan tarvita lisäaktivointia, toisilla taas rentoutusta. Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille ja pidempäänkin tehneet saavat eväitä harjoitukseensa!

Jarno Mäkelä on opettanut joogaa vuodesta 2005 asti ja omaa tällä hetkellä iyengarjoogan Junior Intermediate II-tason tutkinnon. Hän opiskelee kolmatta vuotta osteopatiaa Metropolia AMK:ssa, jossa tekee opinnäytetyötään osteopatian ja joogan yhtäläisyyksistä ja eroavaisuuksista.

Ilmoittautumiset/tiedustelut: jarno(at)pikkufakiiri.com tai numeroon 050 573 2715.
Hinta: 45€ euroa, 35€ opiskelijoilta ja työttömiltä.
Varmistaaksesi itsellesi paikan kurssilla, ilmoittautumisen lisäksi maksa ennakkomaksu 20€ Pikku Fakiirin tilille (HUOM: uusi tilinumero! Lähetän sen sinulle ilmoittautumisesi yhteydessä).* Voit myös maksaa tilille koko kurssimaksun, tai sitten loput paikan päällä käteisellä. Valitettavasti liikuntaseteleillä ja kortilla ei voi maksaa.

Studio Yama sijaitsee Aleksanterin teatterilla, osoitteessa Bulevardi 27. Sisäänkäynti on pikkuovesta Bulevardin puolelta, pääoven vasemmalta puolelta (ylin krs.) Katso http://www.studioyama.fi/, jos haluat lisää tietoa studiosta.

* mikäli peruutat osallistumisesi alle vuorokautta ennen kurssin alkua tai et saavu paikalle, menetät maksamasi ennakkomaksun!

Lämpimästi tervetuloa kurssille!
Terveisin,
Jarno